ÎCCJ vrea să închirieze un imobil pentru funcţionarea unei secţii a instanţei

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) anunţă că intenţionează să închirieze un imobil pentru funcţionarea unei secţii, conducerea acestei instanţe menţionând de mai multe ori că spaţiul în care îşi desfăşoară activitatea angajaţii este prea mic.

194 afișări
Imaginea articolului ÎCCJ vrea să închirieze un imobil pentru funcţionarea unei secţii a instanţei

ÎCCJ vrea să închirieze un imobil pentru funcţionarea unei secţii a instanţei

"Durata contractului: 5 (cinci) ani, respectiv 60 luni, cu posibilitatea de prelungire prin act adiţional, pe o perioadă de încă 5 (cinci) ani, respectiv 60 luni, în funcţie de necesităţile autorităţii contractante şi de limita creditelor bugetare alocate. Termenul limită de primire a ofertelor:18.12.2017, ora 11:00. Data, ora şi locul deschiderii plicurilor: 18.12.2017, ora 12:00, Bucureşti, str. Batiştei nr.25, sector 2. În situaţia în care se prezintă un singur ofertant la licitaţie, procedura de atribuire având ca obiect închirierea unui imobil va continua. Valabilitatea ofertei: 60 de zile de la depunerea ofertei", se arată în anunţul de închiriere.

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cristina Tarcea, declara, în luna iunie, că de zece ani conducerea instituţiei cere un nou sediu, însă fără rezultat.

"De când am preluat mandatul nu numai că am fost în audienţă la primul ministru şi la primarul general, dar am trimis şi adrese legate de aceste probleme, inclusiv de securitatea muncii. (...) Nu ştiu de ce nu s-au găsit soluţii, probabil nu suntem iubiţi de cine trebuie. (..) Aceste lucruri ar trebui realizate şi de alte autorităţi. Justiţia nu este un SRL, statul ar trebui să facă tot ce e posibil ca actul de justitie să se desfăşoare în condiţii decente", declarat atunci Cristina Tarcea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici