Ieşean înjunghiat mortal de fiul său, în vârstă de 16 ani

  • Un tânăr de 16 ani din Iaşi şi-a înjunghiat tatăl in picior
  • I-a secţionat artera femurală, în urma izbucnirii unui conflict între cei doi
  • Bărbatul de 47 de ani a murit în scurt timp în curtea casei
1821 afișări
Imaginea articolului Ieşean înjunghiat mortal de fiul său, în vârstă de 16 ani

Iaşi: Un tânăr de 16 ani şi-a înjunghiat mortal tatăl

Conflictul a avut loc în comuna ieşeană Ciorteşti.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul de 47 de ani, care obişnuia să consume băuturi alcoolice, a început să se certe cu soţia şi cu fiul său. Scandalul a degenerat, iar bărbatul ar fi luat un cuţit cu care şi-a ameninţat fiul.

Sursele citate au precizat că în timp ce încerca să ia cuţitul din mâna tatălul său, băiatul de 16 ani l-a înjunghiat pe bărbat în picior, secţionându-i artera femurală.

Acesta a murit, la scurt timp, în curtea casei. Băiatul a fost cel care a sunat la 112 şi a alertat autorităţile. Echipajul medical care a ajuns faţa locului a declarat decesul bărbatului.

Tânărul este acum cercertat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi în stare de libertate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de omor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici