Ieşean mort în urma unui şoc anafilactic provocat de înţepătura unei albine

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Iaşi, a murit, sâmbătă seară, în urma unui şoc anafilactic provocat de o înţepătură de albină, în timp ce se afla în vizită la socrii săi, în localitatea vasluiană Rateşul Cuzei.

395 afișări
Imaginea articolului Ieşean mort în urma unui şoc anafilactic provocat de înţepătura unei albine

Ieşean mort în urma unui şoc anafilactic provocat de înţepătura unei albine (Imagine; Robert Ionescu - MediafaxFoto)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, bărbatul a murit în urma unui şoc anafilactic, după ce a fost înţepat de o albină în stupina socrilor lui.

Bărbatul intrase împreună cu soţia şi cu soacra sa în stupină pentru a da o mână de ajutor, iar la un moment dat s-a simţit rău, retrăgându-se în locuinţă.

"La aproximativ un sfert de oră de când a acuzat starea de rău, bărbatul a intrat în şoc anafilactic, fiind solicitată intervenţia unei ambulanţe. Deşi echipajul medical a ajuns în zece minute de la apelul făcut la numărul de urgenţă 112, bărbatul nu a mai putut fi salvat, deşi s-a încercat resuscitarea lui mai bine de o oră", a declarat prutătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

În acest caz, Poliţia a început o anchetă, urmând să fie făcută necropsia cadavrului pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici