Igaş: Noul Cod administrativ va revoluţiona tot sistemul administrativ din România

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că noul Cod administrativ, care se află în prezent în stadiul de elaborare, "va revoluţiona" tot sistemul administrativ din România.

822 afișări
Imaginea articolului Igaş: Noul Cod administrativ va revoluţiona tot sistemul administrativ din România

Igaş: Noul Cod administrativ va revoluţiona tot sistemul administrativ din România (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Traian Igaş a spus că a discutat, sâmbătă, la Alba Iulia, cu prefecţii şi subprefecţii din întreaga ţară, despre proiectul noului Cod administrativ.

El a adăugat că proiectul se află în stadiu de elaborare şi suportă modificări până în 25 septembrie, termen-limită până la care se pot primi observaţii din partea prefecţilor din ţară, iar apoi va fi publicat pentru transparenţă.

"Noi avem, în momentul de faţă, un proiect al Codului administrativ care este în stadiul de elaborare, un proiect care suportă modificări până în 25 septembrie, termen-limită de a primi observaţii din partea prefecţilor din toată ţara, urmând ca în imediata apropiere de data de 25 septembrie să-l punem la transparenţă şi să încercăm să venim spre Parlament cu un cod administrativ care să revoluţioneze, practic, tot sistemul administrativ din România", a afirmat Igaş.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, şi ministrul Economiei, Ion Ariton, au participat, sâmbătă, la Alba Iulia, la o întâlnire cu prefecţii şi subprefecţii din întreaga ţară. Cei doi miniştri şi ceilalţi participanţi au asistat şi la ceremonialul schimbării gărzii în Cetatea Vauban din Alba Iulia, iar la finalul ceremonialului au fost trase salve de tun de pe zidurile fortificaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici