IGNAT 2017 | Un bărbat a pârlit porcul pe trotuar, într-o zonă centrală a oraşului - VIDEO

Un bărbat a fost amendat de poliţişti după ce a pârlit porcul pe trotuar, într-o zonă centrală a oraşului Galaţi. Scena a fost filmată de un trecător şi ulterior a ajuns pe reţelele de socializare, ansmite corespondentul MEDIAFAX.

2976 afișări
Imaginea articolului IGNAT 2017 | Un bărbat a pârlit porcul pe trotuar, într-o zonă centrală a oraşului - VIDEO

Un bărbat a pârlit porcul pe trotuar, într-o zonă centrală a oraşului - VIDEO

Filmarea a fost făcută miercuri seara, de Ignat. Scena se petrece într-o zonă centrală a oraşului, în apropiere de Gară, de Prefectură şi de Primărie. În imagini apare un bărbat în vârstă de 50 de ani care pârleşte un porc cu ajutorul unei butelii de gaz.

El este însoţit de doi tineri şi o femeie care asistă la scenă.

”Petrecerea stradală” a fost întreruptă de poliţiştii de la Poliţia Locală, care au intervenit în baza unei reclamaţii. Ei l-au amendat pe bărbatul care pârlea porcul pe trotuar şi l-au obligat să ducă animalul în curte.

Amenda, în valoare de 200 de lei, a fost dată pentru gătirea pe domeniul public.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici