Ignorarea stării de urgenţă în România costă. Centrul Vechi, polul distracţiei din Bucureşti, „măturat” de poliţişti

Administratorul unei cafenele din Centrul Vechi a fost amendat cu 70.000 de lei pentru că unitatea era deschisă. Poliţia Locală a făcut o razie în centrul istoric din Capitală pentru a vedea dacă restaurantele şi cafenelele sunt închise.

1815 afișări
Imaginea articolului Ignorarea stării de urgenţă în România costă. Centrul Vechi, polul distracţiei din Bucureşti, „măturat” de poliţişti

Ignorarea stării de urgenţă în România. Centrul Vechi, polul distracţiei din Bucureşti, „măturat” de poliţişti

Patronul unei cafenele din Centrul Vechi a ignorat ordonanţa prin care trebuia să oprească activitatea şi a fost sancţionat.

Cafeneaua era deschisă şi îşi aştepta clienţii, însă administratorul a fost aspru amendat: 70.000 de lei.

Poliţia Locală Bucureşti a făcut o razie prin centrul istoric pentru a vedea dacă sunt sau nu baruri şi cafenele cu lacătul la uşă. În total, 230 de restaurante, baruri şi cafenele din Centrul Vechi au fost verificate de poliţişti.

Ordonanţa anunţată de ministrul Marcel Vela spune că, pentru a preveni răspândirea coronavirusului, toate cafenelele şi restaurantele trebuie să fie închise.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cafenea,
amendă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici