IGSU: 200.000 de combinezoane şi 300.000 de mănuşi vor ajunge la echipajele care luptă în prima linie

  • Sute de mii de combinezoane şi mănuşi vor ajunge în perioada următoare la cei care se află în prima linie în lupta cu pandemia
  • Echipamentele de protecţie au venit în ţară încă de ieri şi au fost achiziţionate din Coreea de Sud şi Malaezia
901 afișări
Imaginea articolului IGSU: 200.000 de combinezoane şi 300.000 de mănuşi vor ajunge la echipajele care luptă în prima linie

IGSU: 200.000 de combinezoane şi 300.000 de mănuşi vor ajunge la echipajele care luptă în prima linie

Alte peste 200.000 de combinezoane şi 300.000 de mănuşi vor ajunge în perioada următoare la echipajele care intervin în prima linie pentru combaterea pandemiei generată de COVID-19, anunţă, marţi, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).
 
„Echipamentele de protecţie au venit în ţară încă de ieri (luni - n.red.) şi au fost achiziţionate din Coreea de Sud şi Malaezia de statul român prin Oficiul Naţional de Achiziţii Centralizate şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19”, arată sursa citată.
 
Distribuirea echipamentelor de protecţie va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea IGSU, iar cu sprijinul inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă, echipamentele vor fi alocate, în funcţie de nevoi, personalului medical din Ministerul Sănătăţii, Ministerului Apărării Naţionale şi echipajelor operative ale Ministerului Afacerilor Interne, menţionează sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici