IGSU: Nouă localităţi din şapte judeţe şi Bucureşti, afectate de furtuni în ultimele 24 de ore. Copaci căzuţi peste un restaurant, o gradiniţă sau cabluri electrice

Nouă localităţi din şapte judeţe şi municipiul Bucureşti au fost afectate de furtuni în ultimele 24 de ore, înregistrânduse-se copaci căzuţi pe drumuri, pe cabluri electrice şi pe terasa unui restaurant din Covasna. În Capitală, un copac a fost doborât de vânt în curtea unei grădiniţe.

113 afișări
Imaginea articolului IGSU: Nouă localităţi din şapte judeţe şi Bucureşti, afectate de furtuni în ultimele 24 de ore. Copaci căzuţi peste un restaurant, o  gradiniţă sau cabluri electrice

IGSU: Nouă localităţi din şapte judeţe şi Bucureşti, afectate de furtuni în ultimele 24 de ore. Copaci căzuţi peste restaurante, gradiniţe sau cabluri electrice

Potrivit IGSU, furtuna şi ploile din ultimele 24 ore au generat efecte în nouă localităţi din şapte judeţe şi municipiul Bucureşti.

Pompierii militari au evacuat apa din zonele afectate, au degajat copacii căzuţi pe drumuri, în gospodarii sau pe imobile, precum şi elementele de construcţie desprinse de pe acoperişuri.

Judeţele afectate au fost Bacău, Brăila, Cluj, Covasna, Giurgiu, Ilfov şi Mureş, unde au fost doborâţi de vânt mai mulţi copaci şi s-au desprins elemente de construcţie de pe acoperişuri.

În municipiul Sfântu Gheorghe din judeţul Covasna un copac a căzut pe terasa unui restaurant.

În municipiul Bucureşti, pompierii au intervenit pentru degajarea a patru copaci doborâţi de vânt în curtea unei grădiniţe, pe cabluri electrice şi pe carosabil.

Până la ora transmiterii acestei ştiti nu au fost semnalate probleme în ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică în judeţele în care s-a înregistrat furtună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici