Un preşedinte al unei asociaţii civile reţinut după ce a primit 150.000 pentru excursii neonorate

  • Un ilfovean de 40 de ani a fost reţinut după ce a primit aproape 150.000 de euro de la peste 300 persoane
  • Acestora le-a promis excursii în Europa, America şi Asia, dar ilfoveanul a cheltuit banii pentru el.
582 afișări
Imaginea articolului Un preşedinte al unei asociaţii civile reţinut după ce a primit 150.000 pentru excursii neonorate

Ilfovean reţinut după ce a primit 150.000 de euro după ce a promis excursii

Un ilfovean de 40 de ani a fost reţinut după ce a primit aproape 150.000 de euro de la peste 300 persoane cărora le-a promis excursii în Europa, America şi Asia, dar a cheltuit banii pentru el. 

Poliţiştii din Gorj au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, de 40 de ani, din Chiajna, judeţul Ilfov, bănuit de înşelăciune în formă continuată.

Din cercetări a rezultat că bărbatul, în calitate de preşedinte al unei asociaţii pentru dezvoltarea societăţii civile, în perioada ianuarie – iulie 2019, prin promovarea pe pagina de socializare a asociaţiei, ar fi indus în eroare 329 de persoane, organizând 14 excursii care urmau să aibă loc în cursul anului 2019, către diferite destinaţii din Europa, America şi Asia, pentru care ar fi încasat 147.930 de euro.

Sumele încasate în acest scop ar fi fost folosite atât în interes personal, cât şi pentru a onora excursiile deja contractate şi pentru care încasase contravaloarea, aspect relevat de situaţiile financiare, rulajul conturilor şi de expertiza contabilă efectuată în cauză.

Miercuri, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
excursii,
reţinere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici