Ilie Năstase: Şi ce, o să mă bage la puşcărie?

"Şi ce îmi vor face? Mă vor băga la puşcărie? 99 la sută dintre români gândesc la fel ca mine, dar le e frică să spună!", a replicat celebrul fost tenismen când a aflat că s-a autosesizat Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD). Nici Loţi Bölöni n-a scăpat de replică.

29 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase: Şi ce, o să mă bage la puşcărie?

Ilie Năstase: Şi ce, o să mă bage la puşcărie?(Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Scandalul, pornit de la declaraţiile făcute de Ilie Năstase în ProSport, are la bază, spune fostul mare tenismen, atitudinea extremistă a lui Laszlo Tokes: "M-am enervat când l-am auzit! Ei au voie să spună orice, iar nouă trebuie să ne fie frică?".

Referitor la comunicatul făcut de CNCD, celebrul Nasty se ţine tare: "Şi ce-o să-mi facă? Sunt persoană particulară, pot să spun orice! Ce-o să se întâmple? Mă vor băga la puşcărie?".

Numai numele lui Bölöni l-a făcut pe Năstase să îndulcească tonul: "E o problemă că am zis ca ţiganii să se mute în Harghita? Ce, Harghita nu e în România? Puteam să zic Braşov! Dacă Bölöni s-a simţit, îmi cer scuze, dar numai faţă de el, pentru că mi-e prieten. Tökes spune că ungurii trebuie să ia Baia-Mare, Satu-Mare şi Târgu-Secuiesc, iar eu n-am voie să-mi spun părerea ca român?

Citeşte mai multe despre Ilie Năstase pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici