Iluminatul ornamental de sărbători în Braşov va fi aprins fără ceremonii

  • Iluminatul ornamental montat pentru sărbătorile de iarnă va fi aprins fără ceremonii în judeţul Braşov.
  • De asemenea, dacă este posibil, sistemul va fi aprins secvenţial, astfel încât să nu aibă un caracter festiv.
  • Recomandările aparţin Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.
874 afișări
Imaginea articolului Iluminatul ornamental de sărbători în Braşov va fi aprins fără ceremonii

Iluminatul ornamental de sărbători în Braşov va fi aprins fără ceremonii

Decizia Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a fost luată miercuri. Astfel, în toate localităţile din judeţ autorităţile nu se vor organiza festivităţi cu ocazia aprinderii iluminatului ornamental de sărbători.

Ca să treacă neobservată, aprinderea sistemelor se va face pe zone şi la ore diferite, au mai stabilit specialiştii din Braşov.

„Pentru a se evita generarea de aglomeraţii se recomandă ca activităţile prilejuite de aprinderea iluminatului ornamental cu ocazia sărbătorilor de iarnă să se realizeze fără public, iar în localităţile unde este posibil, activităţile să se realizeze secvenţial, în etape, eventual pe diverse zone, fără a li se acorda un caracter festiv. Comitetele locale pentru situaţii de urgenţă vor dispune măsuri specifice pentru respectarea cu stricteţe a prevederilor legale în vigoare pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, scrie în decizia de miercuri a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici