VIDEO  Imagini horror din cimitirul Wagner: morminte tasate cu buldozerul şi cruci făcute stivă

Secţiunea cimitirului din Nikolayevka, regiunea Samara, Rusia, rezervată luptătorilor Grupului Wagner ucişi în lupte, a fost tasată cu buldozerul, iar crucile au fost scose din pământ şi aruncate la gunoi împreună cu coroanele.

1655 afișări
Imaginea articolului Imagini horror din cimitirul Wagner: morminte tasate cu buldozerul şi cruci făcute stivă

După ce şi-a pierdut liderii, gruparea Wagner are probleme şi cu locurile de veci. Diverse surse media distribuie imagini pe reţelele de socializare, preluate şi de partea ucraineană, care arată cruci stivuite şi morminte tasate de buldozere în cimitire în care sunt îngropaţi soldaţi ai grupării paramilitare.

Ukrainska Pravda scrie că, potrivit zvonurilor care circulă pe reţelele de socializare, zona urmează să fie acoperită cu beton, iar mormintele celor din Wagneri vor fi marcate de piramide din marmură care amintesc de „dinţii dragonului”, barierele antitanc folosite pentru linii defensive. Practic, va fi o groapă comună.

Într-un videoclip care se răspândeşte pe reţelele de socializare şi pe site-ul opoziţiei din Belarus, Nexta, un bărbat cu barbă şi tricou negru, având imprimată sigla armatei private pe care Prigojin a condus-o până de curând, se filmează în timp ce înjură, rătăcind prin cimitirul Nikolaievka şi întrebând unde sunt mormintele.

„Ce faceţi? Este blasfemie. Oamenii mor pentru Rusia şi voi le pavaţi mormintele? Nu vă temeţi de Dumnezeu?”, menţionând că datele morţii de pe crucile stivuite sunt toate din 2023.

Nexta arată şi o fotografie cu cruci stivuite în cimitirul din Ekaterinburg, Siberia, zona achiziţionată de Wagner.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici