GALERIE FOTO  Imagini în premieră de pe lotul 4 al Autostrăzii A7: Minunea cocoşată de la Focşani prinde formă

  • Au fost publicate primele imagini de pe lotul 4 al Autostrăzii A7 Buzău - Focşani, de către Asociaţia Pro Infrastructură.
  • Aceştia spun că „minunea cocoşată de la Focşani prinde formă”.
6982 afișări
Imaginea articolului Imagini în premieră de pe lotul 4 al Autostrăzii A7: Minunea cocoşată de la Focşani prinde formă

Sursa foto: Facebook/Asociaţia Pro Infrastructură

„Minunea cocoşată de la Focşani prinde formă. Am filmat în premieră întreg lotul 4 al Autostrăzii A7 Buzău-Focşani”, spun cei de la Asociaţia Pro Infrastructura.

„Constructorul, UMB, a început în forţă lucrul la terasamente pe cei 10,94 kilometri ai tronsonului dintre DN2 Buzău-Focşani şi DN23 Focşani-Brăila. Celebra cocoaşă vrânceană va funcţiona ca o centură a oraşului şi va fi prelungită pe nord cu un drum de legătură de aproximativ 4 km până în DN2D Focşani-Târgu Secuiesc. Pe acest proiect s-au aliniat toate planetele: licitaţia a fost lansată în 04.02.2022 şi, după anunţarea câştigătorului în 04.08.2022, nu s-au depus deloc contestaţii, iar contractul a fost semnat cu UMB în 06.09.2022 pe aproape 764 milioane lei fără TVA. Sunt rarisime licitaţiile CNAIR care se încheie în mai puţin de un an de zile, fără contestaţii”, spun reprezentanţii ONG-ului, pe pagina de Facebook.

Pentru acest lot, antreprenorul are termen de execuţie 20 de luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici