Imagini spectaculoase în Alba: O perdea de apă acoperă dealurile | FOTO

Imagini spectaculoase au fost surprinse în Alba, după furtună. Un albaiulian a fotografiat o perdea de apă care acoperă dealurile şi a postat imaginile pe Facebook.

480 afișări
Imaginea articolului Imagini spectaculoase în Alba: O perdea de apă acoperă dealurile | FOTO

Imagini spectaculoase în Alba: O perdea de apă acoperă dealurile

În pozele publicate pe Facebook de un albaiulian, după furtuna de duminică după-amiază, se poate vedea cum dealurile din apropierea oraşului sunt acoperite de o perdea de apă.

În Alba Iulia atenţionarea cu cod portocaliu s-a manifestat doar prin scurte reprize de vijelie şi cer înnorat, însă la câţiva kilometri distanţă, în mai multe localităţi din comuna Galda de Jos, a plouat puternic şi au fost căderi de grindină.

Judeţul se află şi luni sub atenţionare de vreme rea, până la ora 23.00. Sunt prognozate perioade în care instabilitatea atmosferică accentuată se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi izolat 40-60 l/mp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici