Imagini VIDEO cu o tornadă în formare, surprinse într-un judeţ din România

Imagini cu o tornadă care nu a atins pământul au fost suprinse, marţi, în judeţul Braşov, zonă aflată sub avertizare cod galben de ploi. Filmarea a fost postată pe Facebook şi a atras în câteva ore mii de curioşi.

3625 afișări
Imaginea articolului Imagini VIDEO cu o tornadă în formare, surprinse într-un judeţ din România

Imagini VIDEO cu o tornadă în formare, surprinse într-un judeţ din România

În imaginile postate pe reţeaua de socializare cu titlul „Tornadă la Prejmer?” se vede o formaţiune care seamănă cu o tornadă, la înălţime, fără să atingă pământul.

În câteva secunde, aceasta dispare, parcă absorbită de norii din jur.

Imaginile au înregistrat în doar câteva ore peste 2.500 de vizualizări.

Judeţul Braşov este de marţi dimineaţa, de la ora 10.00, sub avertizare cod galben de ploi şi instabilitate atmosferică.

Potrivit avertizării, valabilă până miercuri, la ora 3.00, în zonă sunt anunţate averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi condiţii de grindină.

Taguri:
tornadă,
prejmer,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici