Imagini VIRALE: Balcon „împodobit” cu slănină şi cârnaţi, în Gorj. Cum au reacţionat internauţii: „M-ar interesa etajul!”

Proprietarii unui apartament din Gorj au pus la uscat cârnaţii şi slănina pe sârme în afara balconului, iar imaginile postate pe Facebook de trecători au devenit virale. „Meanwhile în Rovinari... leagănul civilizaţiei moderne", scrie un localnic despre balconul „împodobit” cu cârnaţi.

8556 afișări
Imaginea articolului Imagini VIRALE: Balcon „împodobit” cu slănină şi cârnaţi, în Gorj. Cum au reacţionat internauţii: „M-ar interesa etajul!”

Imagini VIRALE: Balcon „împodobit” cu slănină şi cârnaţi, în Gorj

Proprietarul unui bloc din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, îşi păstrează preparatele din porc pe balconul apartamentului, inclusiv pe sârme, precum rufele la întins.

Imaginile cu cârnaţii, caltaboşii şi cotletul de porc au devenit virale după ce au fost postate pe Facebook, postarea fiind însoţită de comentariul „Meanwhile în Rovinari... leagănul civilizaţiei moderne".

Comentariile nu au întârziat să apară.

„M-ar interesa etajul! Şi dacă cineva are o pisică să o împrumute pentru vreo două ore... întreb pentru un prieten", „Să vadă lumea că are ce mânca de sărbători", au scris internauţii.

Primarul oraşului Rovinari, Robert Filip, nu este deranjat de decizia luată de proprietarul apartamentului, deşi nu este tocmai igienică.

„Asta înseamnă că omul este gospodar, e bine că are. (....) Omul poate să pună cârnaţii pe balcon, că e balconul lui. Nu e ilegal", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Robert Filip, edilul din Rovinari.

Imaginile cu balconul „împodobit” cu cârnaţi au fost distribuite de zeci de ori într-un timp foarte scurt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici