Imagini virale în Italia. Un sicriu gol a fost găsit lângă un tomberon

  • Un sicriu gol a fost lăsat lângă tomberoane, în oraşul italian Vercelli.
  • Sicriul a fost ridicat după două ore, dar fotografia a devenit virală pe internet.
912 afișări
Imaginea articolului Imagini virale în Italia. Un sicriu gol a fost găsit lângă un tomberon

Imagini virale în Italia. Un sicriu gol a fost găsit lângă un tomberon

Un sicriu gol lângă coşurile de gunoi pentru sticlă şi plastic. Aceasta este descoperirea şocantă făcută duminică dimineaţă în cartierul Isola din Vercelli.

Imaginea, postată pe Facebook de fostul viceprimar Antonio Prencipe, a făcut rapid turul internetului, stârnind indignare şi îngrijorare faţă de nivelul de degradare atins, conform Agenţiei ANSA.

Sicriul a fost ridicat de un camion al Asm Vercelli, spre uimirea celor care se ocupă de colectarea deşeurilor.

„Zilele trecute mă întrebam cât de multă lipsă de civilizaţie mai există. Începând din această dimineaţă, nu mai am întrebări”, a scris Prencipe.

Sicriul a rămas lângă tomberoane timp de aproximativ două ore înainte de a fi ridicat.

Au loc investigaţii pentru a da de urma celor care l-au abandonat acolo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sicriu,
gunoi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici