În „bătaia puştii”. Un tânăr din Giurgiu a devenit victima unui nou accident de vânătoare mortal

  • Un tânăr de 28 de ani, din localitatea Gogoşari, judeţul Giurgiu, a fost împuşcat în cap de un altul.
  • Bărbatul care l-a împuşcat a manevrat greşit o armă de vânătoare deţinută legal.
  • Se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi braconaj cinegetic.
557 afișări
Imaginea articolului În „bătaia puştii”. Un tânăr din Giurgiu a devenit victima unui nou accident de vânătoare mortal

Poliţiştii din Giurgiu au fost sesizaţi prin 112, marţi seara, de către o femeie din comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu, care a povestit că în timp ce se afla acasă, în extravilanul localităţii Gogoşari, soţul său a fost împuşcat în zona capului de către un tânăr de 28 de ani.

Poliţiştii au constatat faptul că în timp ce bărbatul se afla în locuinţa situată în extravilanul localităţii Gogoşari, la un moment dat, a sosit tânărul de 28 de ani, care se întorcea de la o acţiune de vânătoare ilegală, având asupra sa o arma de vânătoare deţinută legal, pe care a manevrat-o necorespunzător în locuinţă, împuşcându-l mortal.

În acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi braconaj cinegetic.

Cu câteva zile în urmă, un bărbat de 47 de ani a murit după ce a fost împuşcat la o partidă de vânătoare desfăşurată pe malul drept al fluviului Dunărea, în zona comunei Giurgeni, judeţul Ialomiţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici