În doar patru ore, 46 de şoferi au fost depistaţi conducând sub influenţa alcoolului pe A2

Aproape 50 de şoferi aflaţi sub influenţa băuturior alcoolice au fost depistaţi, în doar patru ore, în timpul unei acţiuni privind siguranţa circulaţiei, desfăşurate pe Autostrada A2 Bucureşti – Cernavodă.

23 afișări
Imaginea articolului În doar patru ore, 46 de şoferi au fost depistaţi conducând sub influenţa alcoolului pe A2

În doar patru ore, 46 de şoferi au fost depistaţi conducând sub influenţa alcoolului pe A2 (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

În urmă cu câteva zile, pe durata a patru ore, pe Autostrada A2 Bucureşti - Cernavodă, a fost organizată o acţiune preventiv - reactivă, pentru depistarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile privind regimul legal de viteză, verificarea legalităţii transporturilor rutiere de marfă şi persoane, sau pentru identificarea persoanelor care comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere sau de altă natură, informează, duminică, Poliţia Română.

În timpul acţiunii, au fost reţinute 57 de certificate de înmatriculare şi două permise de conducere, iar 46 de conducători auto au fost depistaţi conducând pe autostradă, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Au fost aplicate 185 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 131.370 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici