VIDEO  În frig şi mâncând animale domestice: cum vor arăta următoarele ierni europene conform propagandei ruse

Oamenii Kremlinului vor să bage frigul şi spaima în oasele celor care nu vor să mai consume gazul şi curentul rusesc.

1805 afișări
Imaginea articolului În frig şi mâncând animale domestice: cum vor arăta următoarele ierni europene conform propagandei ruse

Crăciunul imaginat în 3 ani consecutivi, 2021, 2022 şi 2023 este imaginat de televiziunea rusă pro-Kremlin Russia Today într-o reclamă care reprezintă o ameninţare pentru Occident şi pentru dependenţa sa energetică.

În primul Crăciun, datat 2021, vedem o familie formată din doi părinţi şi o fetiţă luminând bradul şi decoraţiunile din sufragerie, iar fetiţa primeşte în dar un hamster.

Apoi, luminile se sting în 2022. Aceeaşi încăpere este luminată de lumânări şi hamsterul din roata lui aleargă, ca să pornească un dinam cu care luminează decoraţiunile de Crăciun. Familia este pe canapea în frig, cu căşti de urechi şi pături, dar încă zâmbind.

A treia scenă este plasată în 2023: sufrageria familiei are geamuri sparte, cei trei sunt în casă purtând paltoane, în timp mănâncă supă gătită din hamsterul fetiţei.

Spotul se încheie cu mesajul în limba engleză: „Merry Anti-Russian Christmas”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici