În nebunia zilei de 7 octombrie, Hamas a răpit muncitori din agricultură veniţi dintr-o ţară străină

Bilanţul thailandezilor ucişi de Hamas creşte la 39, oficialii de la Bangkok au identificate alte 5 cadavre, în timp ce 25 de persoane sunt încă ţinute ostatice.

958 afișări
Imaginea articolului În nebunia zilei de 7 octombrie, Hamas a răpit muncitori din agricultură veniţi dintr-o ţară străină

Numărul thailandezilor ucişi de teroriştii Hamas în atacurile lansate pe 7 octombrie asupra teritoriului israelian din apropierea Fâşiei Gaza a crescut la 39.

Ministrul de externe al Bangkok a anunţat cifra morţilor, adăugând azi cinci victime odată ce identificarea cadavrelor a fost finalizată.

De asemenea, luând în considerare cei 25 de thailandezi ţinuţi încă ostatici de Hamas în Fâşie, Thailanda rămâne ţara cu al doilea cel mai mare număr de victime, după teribilele raiduri.

Potrivit autorităţilor de la Bangkok, înainte de 7 octombrie, în Israel trăiau aproximativ 30.000 de thailandezi, iar majoritatea lucrează în agricultură.

De atunci, în jur de 8.000 au fost repatriaţi din motive de securitate, dar alţi 20.000 au decis să rămână. Guvernul a oferit despăgubiri familiilor victimelor şi celor 19 răniţi, dintre care patru se află încă în spital.

Între timp, autorităţile sunt ocupate cu negocierea eliberării celor 25 de thailandezi încă ţinuţi ostatici. Ministrul de externe Parnpree Bahiddha-Nukara a declarat săptămâna trecută că se aşteaptă ca conaţionalii săi să fie printre primii ostatici eliberaţi de Hamas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici