În plin război, ruşii fac cozi de câte 13 kilometri, ca să meargă în vacanţă în staţiunile din Ucraina

În timp ce Zelenski nu vede Ucraina fără Crimeea anexată de Rusia în 2014, supuşii lui Putin vin în regiune în vacanţă.

9985 afișări
Imaginea articolului În plin război, ruşii fac cozi de câte 13 kilometri, ca să meargă în vacanţă în staţiunile din Ucraina

În plin război, ruşii fac cozi de câte 13 kilometri, ca să meargă în vacanţă în staţiunile din Ucraina

De parcă nimic nu s-ar întâmpla, în plin conflict armat, ruşii fac coadă pentru a ajunge în staţiunile turistice din Crimeea, regiune anexată ilegal de Vladimir Putin în 2014.

Un ambuteiaj de 13 kilometri s-a format în partea rusă a podului Kerci, care leagă peninsula ucraineană ocupată de Rusia.

După ce zborurile au fost oprite din motive de siguranţă, Crimeea poate fi vizitată din Rusia doar cu maşina sau cu trenul, pentru a merge la mare.

Serviciile de urgenţă şi voluntarii au distribuit apă şoferilor blocaţi la coadă la intrarea în Podul Kerci, a precizat agenţia Interfax.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici