În Prahova, până în luna martie vor fi disponibilizate aproape 2.000 de persoane

Mai mulţi agenţi economici care îşi desfăşoară activitatea în judeţul Prahova au anunţat că vor disponibiliza aproape 2.000 de persoane în perioada decembrie 2008 - martie 2009, cele mai multe concedieri urmând să fie făcute la Yazaki, Timken şi Delfin Gen Valahia.

61 afișări
Imaginea articolului În Prahova, până în luna martie vor fi disponibilizate aproape 2.000 de persoane

În Prahova, până în luna martie vor fi disponibilizate aproape 2.000 de persoane

Potrivit purtătorului de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Prahova, Dragoş Pârvan, mai multe firme din Prahova au anunţat că vor face disponibilizări colective în perioada următoare.

Astfel, conform sursei citate, firma Yazaki România, care îşi desfăşoară activitatea în Parcul Industrial Ploieşti, va concedia în luna ianuarie a anului viitor un număr de 173 de angajaţi.

Disponibilizări colective se vor face şi la Timken România, unde, începând cu luna martie 2009, un număr de 200 din totalul de 1.093 de angajaţi vor rămâne fără locuri de muncă. De asemenea, tot din martie, vor fi disponibilizaţi 200 de salariaţi ai societăţii Delfin Gen Ro Valahia, care activează în domeniul petrolier.

În cursul lunii decembrie 2008, alte câteva sute de persoane care lucrau la firme mici şi mijlocii au fost deja disponibilizate.

Luni, 29 decembrie, societatea Floricon Salub din Câmpina a anunţat disponibilizarea unui număr de 29 de angajaţi.

Conform purtătorului de cuvânt al AJOFM Prahova, numărul total al persoanelor disponibilizate în Prahova în perioada decembrie 2008 – martie 2009 este de 1904.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici