În week-end, se circulă pe Valea Prahovei în ambele sensuri

Turiştii care îşi vor petrece acest week-end pe Valea Prahovei vor putea circula cu autovehiculele pe ambele benzi ale Drumului Naţional 1, inclusiv între kilometrii 133 şi 139, acolo unde se desfăşoară lucrări de reabilitare a drumului.

1 afișare
Imaginea articolului În week-end, se circulă pe Valea Prahovei în ambele sensuri

Modificări în circulaţia pe DN1

Vineri, începând cu ora 11.00, lucrările de turnare a covorului asfaltic în apropierea staţiunii prahovene Buşteni au fost întrerupte, pentru ca traficul rutier să nu fie îngreunat pe perioada week-end-ului, acestea urmând a fi reluate marţi dimineaţă, potrivit declaraţiilor şefului Poliţiei Rutiere Prahova, comisar Costin Tătuc.

Lucrările de reabilitare a DN 1, între staţiunile Azuga şi Buşteni, au început joi dimineaţă, traficul fiind îngreunat din cauză că s-a circulat alternativ, pe o singură bandă pe sens, coloana de maşini întinzându-se pe o distanţă de zece kilometri. Directorul Secţiei Drumuri Naţionale Ploieşti, Valerian Manta, a arătat "că decizia de a efectua lucrările de reabilitare a DN1 în această perioadă s-a luat întrucât acum a fost aprobată finanţarea pentru realizarea lor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici