Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a oficiat slujba de Crăciun în biserică. Poliţiştii au oferit măşti enoriaşilor

ÎPS Teodosie a oficiat slujba de Crăciun în biserică, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinţii Petru şi Pavel, iar imaginile apărute în spaţiul public au arătat că nu au fost respectate măsurile de limitare a răspândirii coronavirusului.

2666 afișări
Imaginea articolului Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a oficiat slujba de Crăciun în biserică. Poliţiştii au oferit măşti enoriaşilor

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a oficiat slujba de Crăciun în biserică. Poliţiştii au oferit măşti enoriaşilor

Poliţiştii din Constanţa au transmis că la evenimentul religios desfăşurat în ziua de Crăciun, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinţii Petru şi Pavel, patrulele mixte de poliţişti şi jandarmi au verificat respectarea măsurilor de protecţie individuală, în ceea ce priveşte purtarea măştii de protecţie şi distanţarea socială.

Slujba a fost oficiată de ÎPS Teodosie.

Oamenii legii le-au oferit credincioşilor măşti de protecţie. În plus, forţele de ordine au informat persoanele cu privire la legislaţia în ceea ce priveşte portul corespunzător al măştii de protecţie, astfel încât să acopere faţa şi gura.

De asemenea, cetăţenilor prezenţi li s-au adus la cunoştinţă măsurile dispuse în actualul context epidemiologic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici