Încă 250 de autospeciale noi, în dotarea Poliţiei Române

Structurile operative ale Poliţiei Române au fost dotate cu încă 250 de autospeciale Dacia Logan, în cadrul procesului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne, informează Poliţia.

411 afișări
Imaginea articolului Încă 250 de autospeciale noi, în dotarea Poliţiei Române

Încă 250 de autospeciale noi, în dotarea Poliţiei Române (Imagine: Ciprian Sterian / Mediafax Foto)

Săptămâna aceasta, 250 de autospecialele Dacia Logan, au fost distribuite Inspectoratului General al Poliţiei Române şi altor şapte unităţi teritoriale, după cum urmează: 79 - IGPR, 32 - Inspectoratului Judeţean de Protecţie (IPJ) Alba, 20 - IPJ Bacău, 19 - IPJ Brăila, 31 - IPJ Hunedoara, 27 - IPJ Neamţ, 24 - IPJ Vâlcea şi 18 IPJ Vrancea.

Autospecialele nou intrate în dotarea Poliţiei Române sunt destinate muncii operative şi vor ajuta la îmbunătăţirea timpilor de reacţie în situaţii de intervenţie, la creşterea mobilităţii şi, implicit, la îmbunătăţirea serviciului poliţienesc.

Programul de înnoire al parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne a debutat în 2014, când Poliţia Română a fost dotată cu 257 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, iar de la începutul anului 2015, i-au fost repartizate încă 2.386 de vehicule, destinate structurilor operative şi celor de ordine publică. De asemenea, în perioada următoare, vor fi achiziţionate 400 de autospeciale ce vor intra în dotarea structurilor de poliţie rutieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici