Încă o crimă la Constanţa: Un bărbat şi-a omorât mama

O femeie în vârstă de 74 de ani, din Medgidia, judeţul Constanţa, a fost ucisă, duminică, principalul suspect fiind fiul ei, un bărbat de 52 de ani, care a fost reţinut, iar la ora transmiterii acestei ştiri este audiat.

317 afișări
Imaginea articolului Încă o crimă la Constanţa: Un bărbat şi-a omorât mama

Încă o crimă la Constanţa: Un bărbat şi-a omorât mama

Poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi despre agresiunea din casa femeii, iar când au ajuns la locul indicat, oamenii legii au constatat că aceasta este decedată.

„Este vorba despre o femeie în vârstă de 74 de ani, care ar fi decedat după ce ar fi fost înţepată cu un obiect ascuţit de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Principalul suspect în cazul crimei fost identificat şi reţinut, la ora transmiterii acestei ştiri fiind audiat.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul reţinut pentru omor este fiul victimei. Cei doi s-au certat, iar într-un moment de furie, individul şi-a înjunghiat mama, apoi a încercat să fugă de la locul faptei.

Aceasta este a doua crimă comisă în judeţul Constanţa în ultimele 24 de ore, după ce, în cursul dimineţii de duminică, un bărbat a fost omorât de un individ, după ce s-au certat pentru aparat radio.

Taguri:
crimă,
mamă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici