Încă o localitate din Ilfov iese din carantină

  • Luni au ieşit din carantină alte patru localităţi din judeţul Ilfov.
287 afișări
Imaginea articolului Încă o localitate din Ilfov iese din carantină

Încă o localitate din Ilfov iese din carantină

Prefectura Ilfov a transmis că, începând de marţi seara, în comuna Copăceni au fost ridicate măsurile de carantinare zonală.

„În urma evaluării analizei de risc a comunităţii din comuna Copăceni, judeţul Ilfov, înaintată de către DSP Ilfov Institutului Naţional de Sănătate Publică – Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare/ridicare a carantinei zonale existentă la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizată măsura de ridicare a carantinei zonale pentru comuna Copăceni, judeţul Ilfov, începând cu data de 27 aprilie 2021, ora 22:00”, anunţă Prefectura Ilfov.

De asemenea, Prefectura Ilfov a transmis, luni, că în alte patru localităţi, respectiv Corbeanca, Bragadiru, Ciorogârla şi Măgurele, măsurile de carantină au fost ridicate de luni, de la ora 22.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici