Încă un bărbat din Prahova a murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 149

Medicii au constatat încă un deces cauzat de gripă, fiind vorba de un bărbat de 39 de ani din judeţul Prahova, anunţă Institutul Naţional pentru Sănătate Publică (INSP). Numărul deceselor a ajuns astfel la 149.

374 afișări
Imaginea articolului Încă un bărbat din Prahova a murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 149

Încă un bărbat din Prahova a murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 149

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, din judeţul Prahova, a fost comfirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, nu suferea de alte boli, dar nici nu era vaccinat antigripal.

Decesul a fost înregistrat duminică.

Numărul total al deceselor cauzate de gripă a ajuns astfel, de la începutul sezonului, la 149.

Potrivit ultimelor date ale Institutului Naţional de Sănătate Publică, în săptămâna 11-17 februarie 2019, s-au înregistrat la nivel naţional 1.534 cazuri de gripă clinica, răspândite pe întreg
teritoriul ţării. Până la aceeaşi dată, fuseseră vaccinate antigripal 1.306.165 de persoane din grupele la risc, cu vaccin distribuit de Ministerul Sănătăţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici