Încă un caz de dispariţie: Un copil de opt ani, căutat de poliţiştii din Constanţa, după ce a dispărut din faţa casei - FOTO

Un copil de opt ani, din localitatea Pecineaga, judeţul Constanţa, a dispărut, sâmbătă, în timp ce se juca în faţa locuinţei. Mai multe echipaje de poliţie, poliţie de frontieră şi poliţişti locali îl caută.

551 afișări
Imaginea articolului Încă un caz de dispariţie: Un copil de opt ani, căutat de poliţiştii din Constanţa, după ce a dispărut din faţa casei - FOTO

Încă un caz de dispariţie: Un copil de opt ani, căutat de poliţiştii din Constanţa, după ce a dispărut din faţa casei

Poliţiştii din Pecineaga, judeţul Constanţa, au fost sesizaţi, sâmbătă seara, în jurul orei 19.00, că un copil de opt ani a dispărut.

Este vorba de Iulian Alexandru Biţică, despre care oameni legii au informaţii că a dispărut în jurul orei 15.00, din faţa locuinţei, unde se afla la joacă.

Poliţişti din cadrul IPJ Constanta, împreună cu câinele de urmă al Serviciului Criminalistic îl caută la ora transmiterii acestei ştiri. La căutări participă şi jandarmi din cadrul IJJ Constanţa, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi poliţişti locali.

Taguri:
copil,
dispărut,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici