Încă un copil cu probleme digestive din judeţul Argeş a fost transferat la Bucureşti

Încă un copil cu probleme digestive din Argeş, în vârstă de şase luni, a fost transferat, marţi seara, la spitalul "Matei Balş" din Bucureşti, bebeluşul fiind diagnosticat cu o formă uşoară de boală diareică acută, transmite corespondentul MEDIAFAX.

849 afișări
Imaginea articolului Încă un copil cu probleme digestive din judeţul Argeş a fost transferat la Bucureşti

Încă un copil cu probleme digestive din judeţul Argeş a fost transferat la Bucureşti

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, Sorina Honţaru, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că bebeluşul de şase luni s-a prezentat la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului de Pediatrie din Piteşti marţi, la ora 11.55.

Marţi seara, băieţelul din Piteşti a fost transferat la spitalul "Matei Balş" din Bucureşti, din dorinţa părinţilor.

Conform sursei citate, băieţelul a fost diagnosticat cu boală diareică uşoară, fără complicaţii.

Pe de altă parte, numărul copiilor internaţi în spitalele din Argeş a scăzut, ajungând la 45.

Potrivit unui comunicat transmis de Prefectura Argeş, în spitale mai sunt internaţi 45 de copii cu probleme digestive, din care 36 sunt mai mici de doi ani.

Cei mai mulţi, respectiv 31, sunt internaţi la Spitalul de Pediatrie Piteşti, opt copii primesc îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, secţia boli infecţioase, patru copii sunt internaţi la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, iar alţi doi primesc îngrijiri la Spitalul Municipal Câmpulung.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici