Încă un rănit în explozia de la Crevedia a murit. Avea arsuri pe 90% din suprafaţa corpului

Încă un rănit în explozia de la Crevedia a murit. Este vorba despre un bărbat de 63 de ani, cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului care nu a putut fi transferat în străinătate.

1908 afișări
Imaginea articolului Încă un rănit în explozia de la Crevedia a murit. Avea arsuri pe 90% din suprafaţa corpului

Surse medicale au declarat că cea de-a treia victimă a exploziei este un bărbat de 63 de ani, care avea arsuri pe 90% din suprafaţa corpului.

Acesta nu a putut fi transferat în străinătate din cauza condiţiei în care se afla.

Decesul a fost confirmat ulterior de Ministerul Sănătăţii: „În cursul nopţii, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienţi cu arsuri de peste 90% din suprafaţa corporală. În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situaţie tragică având în vedere şansele extrem de reduse de supravieţuire ale pacienţilor aflaţi în această situaţie”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici