Încă un spital afectat de COVID-19: 19 cadre medicale de la „Carol Davila”, infectate

  • 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” din Bucureşti sunt infectate cu COVID-19
  • Ministrul Sănătăţii a anunţat că acestea vor fi retestate
552 afișări
Imaginea articolului Încă un spital afectat de COVID-19: 19 cadre medicale de la „Carol Davila”, infectate

Încă un spital afectat de COVID-19: 19 cadre medicale de la „Carol Davila”, infectate

Un număr de 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” din Bucureşti sunt infectate cu COVID-19, acestea urmând să fie retestate, a anunţat, joi, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.
 
„Erau 19 cadre medicale infectate. Rămâne să le retestăm ca să vedem dacă se confirmă aceste teste, ca să îi gestionăm ca şi personal medical, cât şi ca funcţionare a acelui spital”, a spus Tătaru, la DIGI 24 TV.
 
Referitor la acest subiect Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) a precizat că la Spitalul „Dr. Carol Davila”, spital suport COVID-19 pentru pacienţii care au nevoie de dializă, există suspiciuni privind existenţa unui număr restrâns de cazuri de infectare în rândul personalului medical care îşi desfăşoară activitatea în cadrul spitalului.
 
„În acest moment, pentru a putea confirma sau infirma aceste suspiciuni de infectare cu virusul SARS-CoV-2, este în desfăşurare o anchetă epidemiologică şi are loc o retestare a personalului medical”, conform unui comunicat al ASSMB.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici