Incendiu cu scandal în Capitală. Chiriaşul apartamentului unde a izbucnit focul a fost imobilizat

  • Un incendiu a izbucni într-un apartament din Capitală.
  • Incendiul a fost localizat de pompieri şi nu au fost persoane rănite.
  • Bărbatul care locuia în respectivul apartament a devenit recalcitrant şi a fost imobilizat de poliţişti.
610 afișări
Imaginea articolului Incendiu cu scandal în Capitală.  Chiriaşul apartamentului unde a izbucnit focul a fost imobilizat

Incendiu cu scandal în Capitală. Chiriaşul apartamentului unde a izbucnit focul a fost imobilizat

Un incendiu a izbucnit, luni, în bucătăria de 20 de metri patraţi a unui apartament de pe strada Simu Anastasie, din Sectorul 1 al Capitalei. Bărbatul care locuia în respectivul apartament a devenit recalcitrant şi a fost imobilizat de poliţişti

Incendiul a fost localizat de pompieri şi nu au fost persoane rănite.

Cu toate acestea, a fost necesară intervenţia poliţiştilor de la Secţia 1 Poliţie, deoarece bărbatul care locuieşte în apartament a intrat în conflict cu vecinii şi a avut un comportament recalcitrant şi faţă de poliţişti.

Individul, care se pare că locuia acolo cu chirie, a fost imobilizat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici