Incendiu de mari proporţii la un depozit de mobilă din Afumaţi

Un incendiu de mari proporţii a izbucnit, luni seară, la un depozit de mobilă din localitatea ilfoveană Afumaţi situat în spatele complexului comercial Doraly, pentru stingerea acestuia fiind trimise mai multe echipaje de pompieri din Ilfov şi Bucureşti.

5 afișări
Imaginea articolului Incendiu de mari proporţii la un depozit de mobilă din Afumaţi

Incendiu de mari proporţii la un depozit de mobilă din Afumaţi

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, incendiul a izbucnit în jurul orei 21.00, la un depozit de mobilă în suprafaţă de aproximativ 3.000 de metri pătraţi.

În zonă au ajuns iniţial trei echipaje de pompieri din Ilfov, însă din cauza amplorii incendiului, alte şase autospeciale de la ISU Bucureşti au fost trimise pentru invervenţie.

Pompierii au reuşit să izoleze incendiul şi intervin în continuare pentru stingerea lui, au precizat sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici