Incendiu de proporţii la Galaţi. Zeci de persoane încearcă să salveze o fermă

  • Zeci de pompieri şi de angajaţi ai unei ferme din judeţul Galaţi încearcă să stingă un incendiu.
  • La faţa locului se află mai multe autospeciale şi alte utilaje.
  • Incendiul a izbucnit la miezul nopţii.
1126 afișări
Imaginea articolului Incendiu de proporţii la Galaţi. Zeci de persoane încearcă să salveze o fermă

Potrivit pompierilor gălăţeni, focul a izbucnit după miezul nopţii în interiorul unui depozit de furaje din localitatea gălăţeană Matca. La faţa loclui s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri. Împreună cu angajaţii fermei, aceştia au reuşit să limiteze proporţiile incendiului şi să salveze animalele din grajduri. La peste 8 ore de la declanşarea alarmei, pompierii încă luptă cu flăcările.

„Secţia de pompieri militari Tecuci a intervenit de urgenţă cu trei autospeciale de stingere fiind ajutaţi şi de angajaţi fermei, aproximativ 20 de persoane cu trei cisterne cu apă şi un buldoescavator. Incendiul a fost localizat în limitele găsite, fiind salvate două grajduri aflate în imediata apropiere din care au fost evacuate preventive animalele şi un depozit de furaje cu aproximativ 1000 de baloţi. La această oră se lucrează pentru lichidarea ultimelor focare”, au anunţat reprezentanţii ISU Galaţi.

Pompierii au anunţat că au ars aproximativ 300 de tone de lucernă, Din primele cercetări, cauza probabilă a producerii incendiului este autoaprinderea furajelor din depozit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici