Incendiu în Compartimentul de Urgenţe al Spitalului Rovinari. Angajaţii şi pacienţii, evacuaţi

  • Un incendiu a izbucnit vineri la un tablou electric în Compartimentul de Primiri-Urgente al Spitalului Orăşenesc Rovinari.
  • Aproximativ 50 de persoane, angajaţi şi pacienţi, s-au autoevacuat.
78 afișări
Imaginea articolului Incendiu în Compartimentul de Urgenţe al Spitalului Rovinari. Angajaţii şi pacienţii, evacuaţi

Potrivit ISU Gorj, în jurul orei 12.00, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea unui incendiu izbucnit la un tablou electric în Compartimentul de Primiri-Urgente al Spitalului Orăşenesc Rovinari.

La faţa locului au fost dislocate mai multe echipaje de stingere a incendiilor şi acordare a primului ajutor calificat, constatându-se ca angajaţii spitalului interveniseră cu ajutorul stingătoarelor, fiind eliminat pericolul de propagare.

Din cauza fumului degajat, aproximativ 50 de persoane, angajaţi şi pacienţi, s-au autoevacuat.

„Două persoane (pacienţi) care se aflau în Compartimetul de Primiri Urgente au fost transportati la UPU Tg-Jiu pentru investigaţiile medicale pentru care se prezentaseră la CPU Rovinari, nefiind afectaţi medical de incendiu”, transmite ISU Gorj.

Alimentarea cu energie electrică a fost reluată parţial şi se lucrează pentru remedierea defecţiunilor şi alimentarea normală cu energie electrică a spitalului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici