Incendiu în curtea Spitalului din Dej. Nu a fost nevoie de evacuarea pacienţilor

  • Un incendiu a izbucnit, miercuri, în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej.
  • Nu a fost nevoie de evacuarea pacienţilor, dar a fost oprit curentul în clădirea administrativă şi în policlinică.
180 afișări
Imaginea articolului Incendiu în curtea Spitalului din Dej. Nu a fost nevoie de evacuarea pacienţilor

Incendiu în curtea Spitalului din Dej. Nu a fost nevoie de evacuarea pacienţilor

Pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit cu două autospeciale, miercuri, cu puţin înainte de ora 8.00, la un incendiu care a izbucnit la elemente din tabloul pentru siguranţe, situat în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej.

Pompierii au găsit o masă din materiale plastice care ardea în incinta respectivă şi câteva elemente ale tabloului de siguranţă topite.

A fost întreruptă alimentarea cu energie a punctului de transformare şi s-a acţionat cu stingătoare cu pulbere în interiorul incintei pentru stingerea flăcărilor, iar concomitent s-au pregătit linii de furtun de la autospeciale, pentru a proteja vecinătăţile punctului de transformare.

„Nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienţi sau personalul unităţii sanitare, alimentarea cu energie electrică a spitalului este asigurată în continuare pentru zonele sensibile. A fost sistată parţial alimentarea cu energie electrică a zonelor administrative şi policlinica spitalului”, spun reprezentanţii ISU Cluj.

Din primele cercetări, evenimentul s-a produs în urma unei defecţiuni a elementelor din instalaţiile punctului de transformare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici