Incendiu în Iaşi. 14 persoane s-au autoevacuat după ce flăcările au cuprins o casă

  • Un incendiu a izbucnit luni seara la o casă din cartierul Galata din Iaşi.
  • 14 persoane din locuinţele învecinate s-au autoevacuat.
360 afișări
Imaginea articolului Incendiu în Iaşi. 14 persoane s-au autoevacuat după ce flăcările au cuprins o casă

Iaşi: 14 persoane s-au autoevacuat după ce un incendiu a cuprins o casă

Potrivit ISU Iaşi, nu au fost înregistrate victime, dar pompierii au scos la timp din casă 5 butelii de gaz.

Pentru stingerea incendiului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, două autocisterne de stingere şi un echipaj de prim ajutor medical.

„14 persoane s-au autoevacuat din zona imediată a desfăşurării incendiului”, au transmis pompierii din Iaşi, care au precizat că suprafaţa afectată de incendiu este de aproximativ 150 metri pătraţi.

Cauza incendiului urmează să fie stabilită de pompierii din Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici