Incendiu în sudul localităţii Medgidia sesizat de Ministrul de Interne

Încă un incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit, duminică seara, în sudul localităţii constănţene Medgidia, focul fiind sesizat de ministrul de Interne Cristian David, în timp ce verifica din elicopter modul în care poliţiştii acţionează pe Autostrada Soarelui.

1 afișare
Imaginea articolului Incendiu în sudul localităţii Medgidia sesizat de Ministrul de Interne

Incendiu în sudul localităţii Medgidia sesizat de Ministrul de Interne

Marius Tache, prutătorul de cuvânt al MIRA a declarat agenţiei MEDIAFAX că ministrul a observat din elicoper fumul gros provenit de la un incendiu de vegetaţie, pe un teren aflat la 14 kilometri de localitatea Ciocârlia. "Atunci ministrul Cristian David a cerut pilotului să aterizeze aproape de zona cuprinsă de flăcări şi a alertat autorităţile locale. Un echipaj de pompieri de la Medgidia s-a deplasat la faţa locului , dar nu a putut stinge focul înteţit de vântul puternic. În aceste condiţii, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Medgidia a trimis alte două autospeciale'', a mai spus Tache.

Localnicii se tem ca focul, care a cuprins deja doi kilometri pătraţi să nu ajungă la o lizieră de salcâm şi stejar aflată în apropiere.

Împreună cu ministrul de Interne se află primarul localităţii, un echipaj al Poliţiei Rutiere şi mai mulţi săteni care au încercat, fără succes, să limiteze efectele incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici