Incendiu într-o locuinţă din Timiş: O persoană a suferit arsuri - FOTO

Două persoane au fost rănite, miercuri seara, din cauza unui incendiu care a izbucnit într-o locuinţă din Temereşti, judeţul Timiş. Casa, construită din lemn, a ars în totalitate.

71 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-o locuinţă din Timiş: O persoană a suferit arsuri - FOTO

Incendiu într-o locuinţă din Timiş: O persoană a suferit arsuri

Potrivit ISU Timiş, un bărbat de 39 de ani a suferit arsuri, iar o femeie de 67 de ani a suferit un atac de panică, în urma unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din Temereşti.

„În urma incendiului au rezultat două victime: un bărbat de 39 ani care prezenta arsuri de gradele 1 şi 2 pe aproximativ 15% din suprafaţa corpului (mâini şi faţă) şi o femeie de 67 de ani cu atac de panică. Cele două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Incendiul se manifestă cu ardere generalizată la întreaga locuinţă, de aproximativ 100 de metri pătraţi, fiind vorba de o construcţie din lemn.

Pompierii lucrează, la ora transmiterii acestei ştiri, pentru lichidarea incendiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
arsuri,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici