Incendiu într-un apartament din Cernavodă, din cauza aparatului de aer condiţionat. O persoană a murit, iar alte opt au fost evacuate

  • Un bărbat de 60 de ani a murit, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui incendiu care a izbucnit într-un apartament din Cernavodă, judeţul Constanţa.
  • Pompierii au evacuat o femeie şi alte şapte persoane au ieşit din bloc din cauza incendiului.
1152 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un apartament din Cernavodă, din cauza aparatului de aer condiţionat. O persoană a murit, iar alte opt au fost evacuate

Potrivit ISU Constanţa, din cauza incendiului din blocul din Cernavodă, pompierii au evacuat o femeie , iar alte opt persoane au ieşit din locuinţe.

Din păcate, un bărbat de 60 de ani a fost găsit inconştient în apartament şi s-a început protocolul de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decedat.

Acesta suferise arsuri pe o mare suprafaţă a corpului.

Din primele cercetăril, incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit la aparatul de aer condiţionat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici