Incendiu într-un bloc din cartierul Pantelimon (Video)

O persoană a murit într-un incendiul izbucnit, vineri, la etajul 17 al unui bloc din cartierul Pantelimon din sectorul 2 al Capitalei, cauzele producerii incidentului fiind încă necunoscute, anunţă Primăria Sectorului 2.

356 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc din cartierul Pantelimon (Video)

Incendiu într-un bloc din cartierul Pantelimon

Incendiul a izbucnit în jurul orei 12.30, la etajul 17 al unui bloc turn situat pe şoseaua Pantelimon nr. 247.

Echipele de Pompieri, Ambulanţa Socială a Primăriei sectorului 2, Ambulanţa 112 şi SMURD s-au deplasat la faţa locului pentru a stinge incendiul şi a acorda primele îngrijiri persoanelor implicate în incident.

Medicii prezenţi la faţa locului au încercat timp de aproape o oră să o salveze pe proprietara apartamentului în care a izbucnit incendiul, dar aceasta a decedat.

Potrivit autorităţilor locale, proprietara apartamentului unde s-a produs incendiul, Irfan Sevim, în vârstă de 62 de ani, era pensionară, de profesie arhitect şi locuia singură în apartamentul de patru camere.

"Din spusele unei verişoare, aceasta avea deseori stări depresive şi nu se putea lua legătura cu ea decât foarte greu, prin intermediul tatălui acesteia, sau al fiului", se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 2.

În prezent, autorităţile analizează cauzele producerii incendiului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici