Incendiu în centrul oraşului Galaţi: O femeie de 87 de ani a ajuns la spital, iar zeci de persoane au fost evacuate

  • Un incendiu a avut loc într-un bloc din centrul oraşului Galaţi.
  • Focul a izbucnit într-un apartament în care se afla o femeie în vârstă.
  • Bătrâna a fost salvată de pompieri şi apoi a fost transportată la spital, în timp ce vecinii ei au fost evacuaţi.
4242 afișări
Imaginea articolului Incendiu în centrul oraşului Galaţi: O femeie de 87 de ani a ajuns la spital, iar zeci de persoane au fost evacuate

Incendiul a izbucnit marţi seara într-un bloc din centrul oraşului Galaţi. În apartamentul situat la etajul I se afla o femeie în vârstă de 87 de ani, alături de câinele ei. Pompierii au reuşit să o salveze pe femeie şi au trimis-o la spital pentru că bătrâna s-a intoxicat cu fum.

12 persoane din bloc au ieşit singure în stradă. Alte opt persoane, dintre care doi copii, au fost ajutate de pompieri să iasă din blocul plin de fum. Câinele nu a mai putut fi salvat, deşi pompierii i-au făcut manevre de resuscitare.

În timpul incendiului a ars mobilierul dintr-o cameră. La faţa locului au intervenit trei autospeciale de stingere, autoscara şi două echipaje SMURD. Pompierii au stabilit că, probabil, incendiul a fost provocat de o problemă la instalaţia electrică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici