INCENDIU la Academia Tehnică Militară: 30 de studenţi au fost evacuaţi

Pompierii intervin, la ora transmiterii ştirii, pentru a stinge un incendiu produs la un spaţiu de depozitare al unei clădiri din incinta Academiei Tehnice Militare. Aproximativ 30 de studenţi au fost evacuaţi şi nu sunt persoane rănite, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

3137 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la Academia Tehnică Militară: 30 de studenţi au fost evacuaţi

INCENDIU la Academia Tehnică Militară. 30 de studenţi au fost evacuaţi

Un incendiu s-a produs, luni seară, la un spaţiu de depozitare aflat la etajul 1 al unei clădiri din incinta Academiei Tehnice Militare (Academia Tehnică Militară, subordonată Ministerului Apărării Naţionale), informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Din spaţiile de cazare, au fost evacuaţi aproximativ 30 de studenţi, de către personalul instituţiei. Nu sunt persoane rănite, mai precizează sursa citată.

La faţa locului intervin patru autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD şi unul de descarcerare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici