INCENDIU la combinatul care produce îngrăşăminte chimice Azomureş, din Târgu Mureş | FOTO

Un incendiu a izbucnit, vineri, la combinatul producător de îngrăşăminte chimice Azomureş din Târgu Mureş. Nu s-au înregistrat victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3010 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la combinatul care produce îngrăşăminte chimice Azomureş, din Târgu Mureş | FOTO

INCENDIU la combinatul care produce îngrăşăminte chimice Azomureş, din Târgu Mureş | FOTO

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, incendiul a cuprins filtre din polietilenă ale unui turn de răcire din incinta combinatului Azomureş din Târgu Mureş.

”Incendiul este localizat şi nu sunt victime. Se manifestă prin focare fumegânde. Cantitatea totală de filtre este de circa 500 de metri cubi. Se intervine prin inundarea zonei afectate”, potrivit ISU Mureş.

Pentru stingerea flăcărilor intervin mai mulţi pompieri.

Azomureş este cel mai mare producător de îngrăşăminte chimice din România. Compania produce azotat de amoniu, nitrocalcar, uree, îngrăşăminte lichide, îngrăşăminte complexe şi melamină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici