Incendiu la o hală aparţinând Societăţii Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare Galaţi

Un incendiu puternic s-a produs, joi seara, într-o hală aparţinând Societăţii Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare Galaţi, în care erau mai multe birouri şi ateliere de reparaţii auto, intervenţia pompierilor fiind dificilă deoarece într-o încăpere a halei se aflau 20 de tuburi de oxigen.

1 afișare
Imaginea articolului Incendiu la o hală aparţinând Societăţii Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare Galaţi

Incendiu la o hală aparţinând Societăţii Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare Galaţi

Incendiul a izbucnit joi seara, după terminarea programului, la un punct de lucru aparţinând Societăţii Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX. Hala, în suprafaţă de 250 de metri pătraţi, cuprinde birouri, ateliere şi vestiare ale muncitorilor.

Pompierii au intervenit pentru lichidarea focului cu şase autospeciale, având grijă să scoată mai întâi cele 20 de butelii cu oxigen din incintă.

În urma incendiului nu s-au înregistrat victime, dar flăcările au distrus, pe lângă bunurile din clădire, şi documentele şi arhiva societăţii.

Viorel Zaharia, comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, a declarat că a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cauza incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici