Incendiu la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Roman: Doi pacienţi şi două cadre medicale au suferit uşoare intoxicaţii cu monoxid de carbon

  • Un incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Roman din strada Speranţei.
  • Angajaţii au evacuat şapte pacienţi, iar pompierii zece pacienţi.
1055 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Roman: Doi pacienţi şi două cadre medicale au suferit uşoare intoxicaţii cu monoxid de carbon

Sursă foto: ISU

Pompierii au fost înştiinţaţi în jurul orei 02:55 despre producerea unui incendiu la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Roman.

Conform ISU Neamţ, incendiul se manifesta într-o ghenă în care erau materiale textile. Ghena comunica printr-o tubulatura din tablă cu un grup sanitar situat la nivelul primului etaj al spitalului. Etajul clădirii era inundat de fum.

Până la sosirea forţelor de intervenţie au fost evacuaţi şapte pacienţi de către personalul aflat pe locul de muncă.

Pompierii au evacuat încă 10 pacienţi.

Doi pacienţi şi două cadre medicale (un medic şi un infirmier) au fost transportaţi la CPU Roman de către ambulanţele SMURD. Aceştia au suferit uşoare intoxicaţii cu monoxid de carbon.

Şapte pacienţi au fost transportaţi la Spitalul de Psihiatrie "Sf Nicolae" Roman din municipiul Roman, iar alţi opt pacienţi au fost mutaţi în saloanele de la parterul clădirii.

Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost stabilită ca fiind fumatul în locuri nepermise.

Sursă: ISU

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici