Incendiu la un depozit al MediaPro din Buftea

Incendiul izbucnit, marţi seară, la un depozit de materiale al studiourilor din Buftea a fost stins, a declarat, marţi seară, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Oana Mârzan.

92 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un depozit al MediaPro din Buftea

Incendiu la un depozit al MediaPro din Buftea (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Oanei Mârzan, incendiul a fost anunţat în jurul orei 20.20 şi a cuprins un depozit de recuzită pe o suprafaţă de aproape o mie de metri pătraţi.

Iniţial, la faţa locului au fost trimise trei autospeciale cu apă şi spumă de la ISU Ilfov şi patru de la ISU Bucureşti.

Ulterior, au venit la studiourile din Buftea alte patru echipaje de pompieri, care au intervenit pentru curăţarea zonei afectate de incendiu.

Incendiul a fost stins de către pompieri, nefiind înregistrate victime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici