Incendiu PUTERNIC în gara Oraviţa. Flăcările au cuprins patru vagoane | FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seara, la patru vagoane dezafectate aflate în gara Oraviţa, din judeţul Caraş-Severin, existând riscul să se propage la alte trei şi un depozit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1064 afișări
Imaginea articolului Incendiu PUTERNIC în gara Oraviţa. Flăcările au cuprins patru vagoane | FOTO

Incendiu puternic în gara Oraviţa. Flăcările au cuprins patru vagoane | FOTO

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin a anunţat, joi seara, că a fost solicitat prin apel la 112 să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în gara oraşului Oraviţa, la mai multe vagoane dezafectate.

Imediat, două echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Oraviţa s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale de stingere. Pompierii au constatat că incendiul se manifesta violent la patru vagoane şi ameninţa să se propage la alte trei garnituri, precum şi la un depozit.“În aproximativ 15 minute de la anunţare, pompierii militari au reuşit să localizeze incendiul şi au acţionat şi pentru îndepărtarea celorlalte vagoane din apropierea celor cuprinse de flăcări. Având în vedere suprafaţa mare afectată, pentru eficientizarea misiunii de stingere a fost solicitat în sprijin un al treilea echipaj din cadrul aceleiaşi secţii de pompieri”, a arătat ISU Caraş-Severin.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii din judeţul Caraş-Severin intervin pentru lichidarea incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici